Krea – et liv i balanceSundhed afhænger ikke kun af sund kost. Det handler lige så meget om, at have et balanceret liv med plads til afslapning. Et emne jeg ikke er specielt god tll, da jeg gerne har gang i en masse projekter. Derfor nyder jeg at være kreativ, da det giver mig lidt af begge verdner. 


Mine mange krea projekter et sted, hvor jeg glemmer tingene omkring mig. Her handler det ikke om sygdom, lægebesøg, morgenmad eller andre ting. Her koncentrere jeg mig udelukkende om mit krea projekt, og glemmer for det meste al stressen omkring mig. Jeg kan her være mig, uden alle livets bekymringer. Resultatet er ikke altid det bedste, men det vigtigste er også processen bag. Det handler om at fordybe sig og slappe af i både krop og sjæl.

 

Hvis jeg kigger tilbage på min barmdom, så har jeg altid været kreativ på den ene eller den anden måde. Jeg har altid været igang med et krea projekt eller to. Om det så har været malerier, tegninger, mandalaer, strikning, hækling, perleplader, smykker, fotografering eller noget helt andet. Det har selvfølgelig udviklet sig gennem årene, men hovedformålet er at lade kreativiteten flyde. Derfor har jeg dedikeret denne side til nogle af mine nyeste og fremtidige krea projekter.

Strikning

Kommer snart

Hækling

Kommer snart

Perler

Kommer snart

Fotografering

Kommer snart

Krea projekter

Julies tæpper

Tæpper tæpper tæpper! Hvad er bedre end en kold efterårsaften foran tv’et omgivet af et lækker, hjemmestrikket tæppe’? Jeg har svært ved at finde noget – Få her et overblik over mine tæpper

Læs mere »
A's tæppe del 2
Krea projekter

Dåbstæppe

En hjemmelavet dåbsgave til min lille guldklump. Få her historien om, hvordan og hvorfor jeg valgte at lave et dåbstæppe

Læs mere »